+359 896 70 79 70 / +359 2 995 18 44
office@gradushka.bg / gradushka.bg@gmail.com

В живота има моменти, когато човек  трябва да се изправи пред предизвикателства, свързани с избора на бизнес. Всяка нова възможност крие рискове и това води до усещане за несигурност, което прави този избор труден и отговорен.

Днес обаче, ние сме тук и благодарение на дългогодишния си опит в работата с ПДР / PDR технологията по изправяне на вдлъбнатини без боядисване, сме свели рисковете до мининимум и с това сме елиминирали несигурността, която пречи за вземането на решение. Готови сме да Ви дадем цялата си база от знания и тънкости за този специфичен бизнес по един оптимизиран и леснодостъпен начин. Възползвайте се от нас!

Ние сме

Новатори

Ние от Gradushka.bg сме първите, показала на българския пазар услугата изправяне на вдлъбнатини без боядисване, чрез така наречената ПДР / PDR технологията по изправяне на вдлъбнатини без боядисване.

Историята на този занаят у нас започва през 2003, когато Емил Трухчев, понастоящем основател на първото професионално производството на ПДР / PDR инструменти www.DentCircleTools.com, взаимства опит  от дългогодишната си работа във Франция и е първият ,който започва да развива тази дейност и в България. Отваря клон на компанията ПЕНТФИЛ И КАРДИНГ ЕВРОПА - френска компания, официален оторизиран партньор на Рено, Пежо, Ситроен, Тойота и др.

Ментори

Днес  Gradushka.bg е школа с доказани позиции в обучението за работа с ПДР / PDR технологията по изправяне на вдлъбнатини без боядисване. От тук са минали над 200 техници, след което те са използвали наученото, за да се развият като тесни специалисти в областта.  Курсовете се водят от висококвалифицирани кадри с международен практически опит.

Какво ще Ви донесе това обучение?

След завършването на курса ще сте квалифицирани специалисти в областта на ПДР / PDR технологията по изправяне на вдлъбнатини без боядисване, което можете да удостоверите и със сертификат. Това ще Ви даде различни възможности за реализация – както по проекти като независими техници, така и като част от екипа на ремонтни компании. Най-ценното обаче е перспективата, която се отваря пред Вас – да създадете свой собствен бизнес

Работодатели

При определени условия  ние можем да предложим и отлични възможности за работа, както у нас, така и в чужбина. Това определя фирмата като един от водещите лидери за обучение и използване на ПДР / PDR технологията по изправяне на вдлъбнатини без боядисване, не само в България, но и на Европейския пазар.